Attenzione

Maşini unelte şi echipamente


Începând din anul 1958, marca Allen este recunoscută la nivel mondial ca sinonim al fiabilităţii şi inovaţiei în domeniul tâmplăriei metalice de precizie. 

Diversitatea soluţiilor, chiar şi personalizate, a permis societăţii noastre să devină lider pe segmente de piaţă pe care firmele concurente nu au putut pătrunde prin simpla producţie standard.
Printre echipamentele cele mai solicitate se află menghinele hidraulice: disponibile din diverse materiale, aceste dispozitive servesc pentru testarea materialelor în serie mare şi cu diverse compoziţii. Societatea Allen realizează şi menghine hidropneumatice pentru frezarea şi perforarea unor materiale complexe, adecvate şi pentru industriile înalt automatizate. Dintre produsele cele mai utile fac parte menghinele cu bază rotativă, care pot menţine perfect fixă piesa în timpul rotaţiei bazei la 360°.
De asemenea, societatea proiectează şi soluţii speciale, cum ar fi platformă dirijabilă pentru menghină cu bază rotativă, indispensabilă pentru a strânge în acelaşi timp două piese şi pentru a dubla în acest fel capacitatea de prindere a menghinei.

Solicită informaţii

    Rubricile marcate cu simbolul (*) sunt necesare pentru trimiterea mesajului
    Intimitate Accept

    Related Pages