Despre noi

Încă din anul 1958, marca ALLEN reprezintă, în Italia şi în întreaga lume, echipamente mecanice de calitate şi înaltă precizie. Gama de produse cuprinde toate acele echipamente necesare pentru a fixa în siguranţă, pentru a roti, deplasa, dirija şi înclina piesele ce trebuie supuse prelucrărilor mecanice, pe maşini-unelte moderne, de înaltă tehnologie, precum şi pe maşini unelte tradiţionale.

Din această gamă de producţie fac parte menghinele pentru maşini de găurit, pentru maşini de frezat, pentru centre de prelucrare, pentru maşini de rectificat, în versiunile de funcţionare mecanică, hidropneumatică, hidraulică, elementele modulare de strângere, elementele în unghi drept şi suporţii verticali pentru menghine, mesele înclinabile şi dirijabile, divizoarele şi mesele pentru divizare manuale şi automate, mesele perpendiculare manuale şi mesele cu coordonate cu şuruburi cu bile manuale sau motorizate cu comandă numerică.

Întregul proces de producţie este direct controlat, în fiecare etapă şi fază, prin atente verificări ale dimensiunilor, efectuate într-o sală metrologică corespunzător echipată cu maşină de măsurare tridimensională cu comandă numerică.